Teman Seperjuangan

Thursday, October 20, 2011

updated blog...

salam...
xde pape sgt..
cume nk meriakkan diri kejap jer...
hahaha

aku da berjaya mengupdatekn beberape new feature kt blog usang aku ni...
hahaha...
so,nampak lebih berserabut and lagi berat la aku pnye blog ni...
hahaha....
padan muke aku ngan korang gak..

adios...
salam

p/s: tolong bagi aku riak jap sebelum aku rase menyesal balik,hahaha

Tuesday, October 18, 2011

Sabarkan Aku...

Salam...
sepanjang minggu ni aku asyik diuji ngan mcm2 hal n masalah
hahaha...tp Alhamdulillah aku masih x mcarut,mrah2 kpd Allah
sabtu lps aku tlibat ngan eksiden,kecik jer
tp mkn gak kaki kanan aku..skrg pn x ok lg lukanya
motor kesayangan aku tu patah plate,brek tangan ngan side mirror..

 memang best..RM 100 gak melayang..adoi..da la duit tu wat nk byr duit klas kete..
huh..wlaupn sedih,kena gak la byr,kalo x..
lumpuh la aku
lu orang x rase sedeyhh ke dgr cite aku ni,kehkeh keh

Monday, October 17, 2011

HDR

salam...
arini sesaje aku nk try wt picture HDR..
gne fully 100 percent pkai Photomatix n cikit touch up NX Viewer 2 Nikon...'
so,blh la usha 1st trial aku ni cmne..ok ke x...

Friday, October 14, 2011

Video--Aku Suka

Salam...
semenjak akhir2 ni..aku suke mlyn lagu2 dr kumpulan Iklim...
byk gak la yang aku dgr...
tp yg plg best bg aku grr ialah lagu "Mahligai Seribu Mimpi"
ni aku bg korang lyn video clip...
aku download dr YouTube..
so,hope korang enjoy...

Tengkiu


video

niyh la yg sy ase skg...

aku takkan lelah menunggu
hingga waktu ajal menjemputku
takkan pernah sesalku untuk menunggumu
aku harus tetap menunggu
hingga nanti aku berbaring
sampai mati aku akan tetap menunggumu
ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
ingin ku bagikan semua hanya untukmu
agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu
ku ingin kau tahu tentang perasaanku
ku ingin kau tahu besar cinta padamu
ingin ku berikan sisa waktuku
dan sisa hidupku sampai mati
aku harus tetap menunggu
hingga nanti aku berbaring
sampai mati aku akan tetap
akan tetap menunggumu
ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
ingin ku bagikan semua hanya untukmu
agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

Thursday, October 13, 2011

Wordless Thursday #2


boleh x aku berangan nk wt wedding aku cmni??

Saturday, October 1, 2011